gulvslibning

Pift hjemmet op med et nyslebet plankegulv eller parketgulv

Pift hjemmet op med et nyslebet plankegulv eller parketgulv

Har du også lyst til at friske hjemmet lidt op? Sådan er vi mange, der har det. Hvis du er bare lidt af en æstetiker, så har du sikkert også lyst til at forny dine omgivelser en gang imellem. Og der er flere ting du kan gøre, hvis du vil ændre på, hvordan dit hjem ser ud. Èn af de ting er, at slibe dine trægulve.

Hvis du er indehaver af trægulve, skal du passe godt på dem

Der findes mange forskellige typer af gulve, hvoraf nogle er dyrere og finere end andre. Engang var nærmest alle gulve lavet af træ, da det var det eneste materiale man anså for at være anvendeligt til den slags. Med tiden er der kommet mange forskellige typer gulv til. Nogle af disse er både billige og har enestående egenskaber. Her kan man for eksempel nævne vinylgulv og linoleumsgulv. Disse gulvtyper er både billige og hårdføre så dem er der mange der tyer til.

Trægulve er de mest charmerende

Det der er med vinyl- og linoleumsgulve er dog at de på ingen måde er lige så charmerende som trægulve. Hvis du får et hak i dit vinylgulv, er det slitage. Men hvis du får et hak i dit trægulv, er det patina. Så enkelt kan det siges.

Trægulve kræver vedligeholdelse

Selvom trægulve er smukke og robuste, kræver de noget vedligeholdelse. De skal simpelthen slibes fra tid til anden. Hvis du passer godt på dem, kan du dog vente mange år imellem at du sliber dem. 

Når du skal til at slibe dm, er det vigtigt at du allierer dig med professionelle fagfolk, der har både den erfaring og det udstyr der skal til for at lave en ordentlig gulvafslibning. Her er Gulvkanonen et eksempel på nogen du kan få til at slibe gulvet. Held og lykke med projektet!