Boligadvokat

Find en kompetent og billig boligadvokat online

Find en kompetent og billig boligadvokat online

editorial

Det at købe bolig er en stor beslutning og en enorm økonomisk udskrivning, og derfor bør du få fat på en erfaren boligadvokat.

Det kan ganske enkelt ikke betale sig at spare honoraret til en boligadvokat væk når du køber hus eller lejlighed. En god boligadvokat vil kunne spare dig tid, penge og bekymringer i det lange løb

Hvad er boligadvokatens rolle i forbindelse med en bolighandel?

Din advokats rolle er at beskytte købers – altså dine – interesser i forbindelse med ejendomshandlen. Han eller hun vil gennemgå salgsopstillingen og dokumentationen for at sikre, at alt er i orden.

Boligadvokaten er også købers modstykke til sælgers ejendomsmægler. Det betyder, at advokaten vil forhandle på dine vegne og forsøge at få den bedst mulige pris for ejendommen.

Boligadvokat

Lad boligadvokaten guide dig uden om de værste fælder

Det er vigtigt at være opmærksom på alle de potentielle faldgruber, når man køber en bolig. Du bør f.eks. vide noget om ting som stempelafgift, retsafgifter og grundskyld.

En god boligadvokat vil kunne rådgive dig om disse spørgsmål og hjælpe dig med at undgå ubehagelige økonomiske overraskelser. Advokaten hjælper dig med at gennemlæse de centrale dokumenter, og dermed afdække forhold som kan have indflydelse på din beslutning om at indgå bolighandelen.

Hvordan arbejder en boligadvokat?

En boligadvokat arbejder normalt på et “no win, no fee”-grundlag. Det betyder, at du kun skal betale advokaten, hvis købet gennemføres med succes. Advokatens honorar er normalt en procentdel af købsprisen – så du behøver ikke at betale noget på forhånd.

Andre boligadvokater arbejder med faste priser på såkaldte boligkøb pakker. Her vil du kunne gøre en rigtig god handel, og få god advokat hjælp til en aldeles rimelig pris. Du kan for eksempel kontakte eBoligadvokat, som tilbyder ganske fordelagtige priser på boligadvokat rådgivning. Klik ind og få yderligere information på hjemmesiden eboligadvokat.dk.